Strategisk temadag

STRATEGISK TEMADAG

 

Vi har afholdt utrolig mange temadage gennem årene hvor det har drejet sig om strategi; Hvad vil vi? Hvordan bliver vi mere effektive? Hvad er vores vision? Hvordan skal strategien lyde så den understøtter vores vision? Hvad er vores mål og hvordan omsætter vi strategien til daglig praksis?

Hvis strategien ikke blot skal samle støv i reolerne på ledernes kontorer skal den kunne omsættes til meningsfuld praksis, og aktiveres i koordineringen af samarbejdet om jeres kerneopgave. Det effektfulde formål på en strategisk temadag bliver derfor ofte meningsskabelse og koordinering af sammenhængen mellem strategi og værdiskabende praksis i hverdagen. På en strategisk temadag retter vi derfor en særlig opmærksomhed på at læringen fra dagen kan omsættes til handlinger i dagligdagens praksis, og arbejder målrettet med at understøtte denne værdiskabelse.

 

Vi har konkrete erfaringer med samarbejdet i ledergrupper på højt niveau i Regionen, Sekretariatet på en afdeling og alt der ligger indimellem i både helt store og helt små grupper.

Kontakt Mads Crandal

Mail: mads@temadag.org

Mobil: 2047 4506

 

Læs mere om Mads...

Kontakt Morten Arrhenius

Mail: morten@temadag.org

Mobil: 2262 2269

 

Læs mere om Morten...